ΙΩΑΝΝΗΣ Ι. ΦΛΕΣΣΑΣ Γενικός Χειρουργός ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ MD, PhD, MSc, FEBS, FACS Εξειδικευθείς στη Χειρουργική Μαστού στο Royal Free NHS Trust, Λονδίνου


ΙΩΑΝΝΗΣ Ι. ΦΛΕΣΣΑΣ

Γενικός Χειρουργός ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ MD, PhD, MSc, FEBS, FACS

Εξειδικευθείς στη Χειρουργική Μαστού στο Royal Free NHS Trust, Λονδίνου

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image


Ο κ. Ιωάννης Φλέσσας του Ιωάννη είναι Γενικός Χειρουργός, εξειδικευθείς στην Ογκοπλαστική και επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2002.

Ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στην Ά Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Iπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών (Διευθυντής: Καθηγητής Γεώργιος Ζωγράφος) και έλαβε τίτλο ειδικότητος Γενικής Χειρουργικής τον Οκτώβριο του 2013.

Εξειδικεύτηκε στην Ογκοπλαστική και επανορθωτική Χειρουργική του Μαστού, στην τεχνική του λεμφαδένα φρουρού, στην διεγχειρητική ακτινοθεραπεία και την ηλεκτροχημειοθεραπεία στο Royal Free Hospital NHS Trust στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, υπό την επίβλεψη του Professor M.Keshtgar και των Consultant T. Davidson και Ghosh.

Μετά την ολοκλήρωση της μετεκπαίδευσής του (2015) ασκεί την Γενική Χειρουργική από την θέση του Επιμελητού Α' στην Α Χειρουργική Κλινική- Τμήμα Μαστού του ΠΓΝΜ Έλενα Βενιζέλου εως το 12/2021.

Από τον Ιανουάριο του 2022 ο κ. Φλέσσας ειναι Διευθυντής της Γ Χειρουργικής κλινικής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Πρόσφατα ο κ. Ιωάννης Φλέσσας έλαβε υποτροφία από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών ( ACS - American College of Surgeons) ως International Guest Scholar σε συνεργασία με το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στα πλαίσια της υποτροφίας ο κ. Φλέσσας επισκέφτηκε διακεκριμένα Κέντρα μαστού των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως το Memorial Sloan Kettering New York Breast Department- MD Anderson Houston Breast Department (10/2017)- Speaker in ACS Conference in San Diego Convention Center- Annual ACS Meeting.

Ο κ. Ιωάννης Φλέσσας είναι Τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Αθηνών , της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Μοριακά Στοχευμένων Θεραπειών και της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Διεύθυνση Ιατρείου: Λεωφόρος Πεντέλης 49, Τ.Κ. 15235 Βριλησσια

Τηλέφωνο για ραντεβού: 6945789727

E-mail: iflessas@gmail.com

Kιν: 6945789727